Uporabniško ime

Registriran

Zadnjih 10 sporočil tega uporabnika

kakšne so omejitve glede števila uporabnikov, ki lahko naenkrat uporabljajo in objavljajo stvari na forumu. Po izkušnjah zadeve začnejo blokirati pri okoli 20 uporabnikih...

Sem neregistriran obiskovalec ki vidi teme ki so vidne vsem (ne pa tudi tiste ki je le za admine in avtorja).

Vse OK zaenkrat.

V sisplet kodi so uporabljani t.I. Short tags, zato jih je potrebno vklopiti v php pastavitvah. Pri wamp-u pritisnite na ikono spodaj desno->php->(edit) php.ini. Nato v tej datoteki poiscite nastaviteg short_tags in jo prestavite na on. Ponovno zazenite php (wamp) in to bi moralo odpraviti vaso tezavo. Verzija na SF je sicer ze stara- ce zelite vam lahko posljem tudi novejso,ki ima precej novosti in odpravljenih nekaj bugov. Sam administrativni vmesnik se sicer ni spremenil.

Želim namestiti Sisplet pa mi javi napako "Parse error: syntax error, unexpected $end in F:Inetpubsisplet2wwwfunction.php on line 948" Imam nameščen Wamp5 1.7.0 server z vsemi potrebnimi dodatki. Drugi CMS sistemi (Joomla, Drupal, Typo3, Xoops, Mambo, PhpWCMS ...) so bili nameščeni brez težav in tečejo gladko. Prosim za pomoč, saj v navodilih in na forumu nisem našel odgovora.

Hack by Fatlindi and L@ty~scr3am

Zdravo! Zanima me, kako dodam povezavo za forum na prvo stran?

zakaj malo ne popucate prve strani?

Kako prideš do slikic?

Error-ji oziroma warning-i v forumu!

Za te stvari bi predlagali popravke: 1. Prva stran: Bolj poudarit tekst na vrhu, ki opisuje, čemu je stran sploh namenjena. In besedilo naj bo npr. Everything about new data collection methods 2. Izpis bibligrafskih enot (člankov), npr.http://websm.sisplet... Stvari, ki se izpišejo pod Subscribable database link naj ne bodo izpisane. To je zelo pomembno, ker sicer preveč eksplicitno predstavimo kodiranje, ki po mojem mnenju v večini primerov ni v redu. Ko to umaknemo, se zaradi mene lahko stran tudi javno objavi. Nikakor pa nisem za javno objavo, preden se to stori. 3. Spremembe v Basic Methodological Categories Združili bi kategorije: - Noncoverage & Sampling in Statistical inference v npr. Noncoverage & Sampling & Inference - Visuals & Multimedia in Question wording v Questionnaire design Izločimo kategorijo: - Indirect relevance Preimenovali bi kategorijo: - Costs & Evaluation v Costs 4. Spremenit je treba nekaj teksta (malenkosti) v coders handbook v opisu basic methodological categories. Bom jaz to naredila. Ko bomo spremenili kategorije (točka 3), bo treba seveda ustrezno spremeniti tudi tekst v Coders handbook. 5. Pri določenih kategorijah je potrebno za nazaj kodiranje popravit. Mateja in Sanja zase vesta, kaj morata popraviti.