Dodatne komponente

Sisplet omogoča tudi naslednje komponente, ki so vključene le v napredne CMS:

  1. Editor oziroma urejevalnik besedil je posebej enostaven. Prehod v editor je mogoč z enim samim klikom, enako se z enim samim klikom dodajajo novice in zapisi v bazi, pa tudi razširjajo navigacije. V samem editorju je mogoče poleg povezave v link  enostavno naložiti datoteko; pri tem editor podpira tako Windows (Explorer) kot odprtokodno Mozillo.
  2. Mogoče je generiranje poljubnega števila rubrik (aktualno, vprašanja, vodič, zaposlitev ...), ki se jih poljudno razporeja po strani in regulira način prikazovanja in je zanje urejen tudi arhiv.
  3. Vseh šest nivojev navigacije omogoča, da se katerakoli kategorija navigacije razglasi za filter, ki se nato prikazuje kot opcija tudi pri vnosih (novice, vprašanja...). S  tem se omogoča vzpostavljanje vsebinsko zaokroženih podstrani. Mogoče je tudi poljubno kombiniranje filtrirnih pogojev.
  4. Izdelan je kompleten sistem registracije. S tem je povezan tudi sistem avtomatskega obveščanja o novostih v rubrikah, ki upoštevajo podrobne preference uporabnikov glede področij, filtrov, prioritete in pogostosti obveščanja. Pri tem se vsakemu spletnemu mestu lahko oblika različnih sporočil za obveščanje poljubno prilagodi.
  5. Integriran je lasten, hiter in napreden iskalnik, ki temelji na sprotnem indeksiranju in išče po vseh vsebinah ter tudi po vseh priponkah tipa pdf, xls, doc, zip, rar ipd.